Extra voorraadkast

Svd

  • #1
Hallo, ik wil graag een voorraadkast in mijn trapkast maken. Maar weet niet hoe of wat. Misschien dat er iemand al eens een heeft gemaakt? Direct achter de deur van de trapkast, moet de voorraadkast komen. Deze moet dan op een of andere manier uit de trapkast draaien of rijden, zodat ik de ruimte achter de voorraadkast ook kan gebruiken voor het opbergen van spullen. De kast hoef niet dieper dan 20 cm te zijn, daar het puur voor kleine voorraden is. De grote spullen, die bijna niet gebruikt worden, wil ik achter de kast opbergen.

Heeft iemand tips, ideeën?
Alvast bedankt.

SvD
 

Kees61

  • #2
Een hoge kast van 20 cm diep, los op wieltjes, is vragen om narigheid. De spullen vallen er uit of de kast dondert om als je die er uit probeert te rijden.

Ik ken de situatie verder niet. Je zou misschien een kast op wieltjes aan de deur kunnen vastmaken, zodat de kast er uit rolt, samen met de deur. Maar dan mag je wel rekjes of mandjes hebben om je spullen er in te houden. De vloer buiten de kast moet dan wel gelijk liggen met de vloer in de kast en waterpas liggen. En ook een flinke deurknop kopen om aan te trekken.

Je kunt ook een apothekerskast maken die uit de trapkast schuift. Het nadeel is wel dat de deur opening smaller wordt.

Of een paar zware speunen kopen of maken, waaraan de kast draait. Dan kan je die naar buiten draaien als je er bij moet zijn. Maar hierbij blijft de kast ook in de deur opening zitten.

De rest moetje zelf maar verzinnen :-)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
3
4
7

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu