Ervaringen rimfree toiletten?

Wsp

  • #1
Hallo,

Ik heb al even gezocht op het forum maar niet echt gevonden; ik ben erg benieuwd naar de ervaringen van de volledig rimfree toiletten. Ik bedoel dan specifiek de toiletten waar het water vanaf de achterkant naar voren wordt gespoeld (dus niet met gaatjes in de rand om de zoveel cm)

Mijn vraag: wat zijn jullie ervaringen met deze toiletten van de gerenommeerde merken? Ik ben vooral benieuwd of het water er niet uitklotst of spettert bij doortrekken, en of de hele pot wel goed gespoeld wordt.

Alvast bedankt!!
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Lijkt mij een productbeoordeling en dat is hier op klusidee niet toegestaan.

Denk je niet dat de fabrikanten op die punten die jij noemt uitgebreid onderzoek hebben gedaan?
 

Wsp

  • #3
Dank voor je bericht. Ik bedoel geen productbeoordeling, maar ik ben benieuwd naar de ervaringen van de klusser over een concept, namelijk rimfree (wat verschillende merken hebben).

Ik denk ook zeker dat hier onderzoek naar is gedaan. Ik hoor echter wisselende verhalen bij de sanitairwinkels. Dus vandaar dat ik benieuwd ben naar ervaringen van mensen die daadwerkelijk zo'n pot hebben hangen :)

Als dit soort vragen niet zijn toegestaan, dan hoor ik dat uiteraard graag en kan het bericht op slot etc.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #4
Het is inderdaad een vorm van productbeoordeling. De meningen zullen er over verschillen en voor je het weet is het ene merk beter dan het andere.
Dus gaat deze op slot.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu