Droogtrommel Bauknecht TRA 5020 droogt niet startknop defect

Bloudeny

  • #1
Goedenavond,

Mijn Bauknecht droogtrommel type TRA 5020 droogt niet meer. De trommel draait nog wel maar verwarmt niet meer. Het vreemde is dat op hetzelfde moment ook de startknop defect is geraakt. De startknop hoeft niet meer ingedrukt te worden om het droogproces te starten, draaien aan de programmeerknop is al voldoende om de machine te laten draaien. Nu zou het kunnen zijn dat de 2 problemen los staan van elkaar maar ik vond het wel erg toevallig dat beide op hetzelfde moment optraden. Is er iemand die deze problemen herkent en weet of ik hier zelf iets aan zou kunnen doen?

Lies
 

Rednax

  • #2
Zal niet met elkaar te maken hebben. Startknop is blijven "plakken" en waarschijnlijk is het verwarmingselement ook defect.

mvg,

Alexander
 

Pepjo

  • #3
Hoe oud is de machine ? Valt deze niet onder garantie ?
 

Bloudeny

  • #4
Dank je wel voor jullie snelle reactie!
Sorry, ik ben voor het eerst op deze site en heb niet goed gelezen welke informatie ik moest geven. Het servicenummer is 070135511647. Een 12-cijferige code kan ik op de achterkant niet ontdekken. Is dit nummer voldoende?

De machine is zeker 5 jaar oud dus helaas geen garantie meer...

Groeten Lies
 

Bloudeny

  • #5
Hallo,

Ik heb net de achterkant van de machine afgehaald en vind nu de volgende 12-cijferige code nl. 856050212000. Hoop dat iemand me hiermee kan helpen!

Met vriendelijke groet,
Lies
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu