Douchescherm Bruynzeel type Solid

Bozz

  • #1
Wij hebben een Bruynzeel douchecabine gekocht en deze geplaatst in onze badkamer. Het betreft het paneel van 120cm met schuifdeur en de zijwand van 90 cm. In de installatie handleiding staat (vrij onduidelijk) dat de cabine aan de buitenkant moet worden gekit. Echter is dit bij ons niet mogelijk omdat gedeeltelijk een muur met zwevend toilet voor het zijpaneel van 90 cm staat. Ongeveer 35 tot 40 cm.
Als praktische oplossing dacht ik, laten we de cabine aan de binnenzijde kitten. Dit voorkomt tevens schimmel en andere ongewenste dingen onder het scherm. Alleen blijft het scherm lekken!! :cry:

Heeft iemand ervaring met dit type scherm en deze dicht gekregen zonder deze aan de buitenkant te kitten? Het is niet dat ik het scherm niet aan de buitenkant wil kitten, maar het gaat gewoon niet! Iets wat ze bij de bouwmarkt ook niet willen snappen!!! Die blijven maar roepen "U moet het scherm aan de buitenkant kitten" (Karwei). Bij Praxis is mij zelfs verteld dat het opgelost is als je het aan 2 kanten kit. :shock:

Wie kan mij helpen?? :?: :?:
 

Mark en 3 meiden

  • #2
Misschien erg veel werk maar alles eruit halen en de delen die tegen de wand en vloer komen vol in de kit zetten
daarna weer netjes de binnen zijde afkitten
en waar mogelijk de buiten zijde ook
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu