Demontabel/verrijdbaar onderstel voor tafelbiljart

Wijabuit1

  • #1
Ik heb een zwaar tafelbiljart van 186x56 op de kop getikt,maar hoe fabriceer ik een degelijk onderstel met wielen zodat ik het geheel kan wegschuiven.de tafel mag niet vast a/h onderstel.een korte handleiding zou me erg helpen :lol:
 

Poster

  • #2
Plaats zo mogelijk even een foto, ook van de onderzijde.
 

Wijabuit1

  • #3

ja dat werkt beter met zicht op het te ontwerpen stuk
de totale lengte is1.55 br is 85 de verstelvoetjes zitten op 30 uit de buitenkant vandaan en het 1e vertikale hout zit op 55 uit de kant.het frame rondom is 45breed.het gewicht is zeker85kg!hoogte zou ongeveer 90cm moeten worden.ik zou alles in de bouwmarkt moeten kunnen halen. ben benieuwd naar reakties.vr groet w
 

Poster

  • #4
Misschien is dit wat voor u.
Is in lichte vorm te koop bij een bouwmarkt.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Een biljart moet zoveel mogelijk stabiel staan en/of verplaatst worden, anders kan de lei gaan schuiven of veroorzaakt een rand waar ze tegen elkaar aan liggen.
Bij iets te veel verschil in een (tegel)vloer zoals bij u kan de lei zelfs scheuren, dat is altijd terug te zien, te voelen en duidelijk merkbaar tijdens het biljarten.

Het onderstel moet geen beweging hebben en voorzien zijn rubber bokwielen (met rem) om het biljart enigszins veilig te kunnen verplaatsen, het rubber van de wielen kan een klein beetje verschil in de vloer opvangen
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu