Bouwtekeningen Pakket

Robsoneke

  • #1
Hallo,

Ik ben een echte doe het zelver en ben steeds opzoek naar bouwtekeningen of bouwplannen voor aller hande voorwerpen in elkaar te zetten. Heb laatst nog een kippen hok en een konijnen hok zelf gemaakt ;)

Maar nu is de vraag:
Na wat surfen op het net kwam ik op een site die een pakket aanbeveeld van bouwtekeningen meer dan 10.000 nu is de vraag heeft er iemand hier ervaring mee met dit pakket bouwtekeningen?
Hier is de website: ******

Kunnen jullie U ervaring meedelen voor ik dit koop?

Groetjes Rob
 

Ronnie1971

  • #2
Ik heb er geen ervaring mee maar het lijkt mij wel heel leerzaam ook voor beginners.
Ik vind het wel prijzig.

Groeten Ronnie
 

Geus

  • #3
Best prijzig en daarom snap ik ook wel dat je onafhankelijke meningen wilt horen. Grappig dat meneer zelf zijn eigen review heeft geschreven, maar dat kan je natuurlijk moeilijk onafhankelijk noemen.

Hier volgens mij wel een onafhankelijke: *****

Misschien kan je meneer vragen je een voorbeeldtekening te sturen, zodat je kan kijken wat je kan verwachten. En/ of vragen naar een 14 dagen terugstuurgarantie als het niet aan de verwachtingen voldoet.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Beide links verwijderd, reclame maken voor een site mag hier niet.
 

Boudewijn 033

Specialist Verwarming
  • #5
Jan was dit reclame? denk een handige link voor veel doe het zelvers.

merk en site namen zijn niet altijd commerciele reclame.
anders mag er ook niet meer gezegd worden bv: wij hebben een nefit, of remeha, of vailliant ketel, waar we zeer tevreden over zijn(reclame voor het merk?????) maar we hebben een probleem :cool: ook hier word dus indirect reclame gemaakt.

groeten b
 

Robsoneke

  • #6
@ Geus: ik heb dit artikel gevonden op een blog site dus deze is denk wel onafhankelijk en zoals ik kan leze op de link die jij me gegeven hebt komt het zo wel een beetje het zelfde over.

On topic:
Ik heb deze een mail gestuurt en deze geeft een 30dagen terug garantie.
Ik had ook vermeld dat ik dit wel wat prijzig vond maar hij gaf nogmaals aan dat de 30 dagen garantie geen probleem is.

Dus weetje 47€ is veel geld maar als deze een 20 tal goede uitgetekend bouwtekeningen kan bezorgen ben ik al weer een tijdje zoet en GEDAAN met het net afsurfen voor goede en degelijk bouwtekeningen te vinden. Plus dat ik mij niet meer moet ergeren als ik bv een bouwtekening online vind dat er gegevens ontbreken of niet opstaan dat vind ik zo pffffffff....

Dus ik ga dit pakket eens uitproberen :)

Weetje ik ga een REVIEW schrijven hoe het bij mij verlopen is en dan horen jullie hier wel van.

Stap 1: Ik koop bouwtekeningen via *******
Tot 1 van de dagen.

Groetjes Rob
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #7
Het is een commerciële bedoening, hoe je het ook wendt of keert.
Er mag dus geen reclame gemaakt worden, lijkt me vrij duidelijk.
Dat het een handige link is ben ik het mee eens, dat wordt ook duidelijk wanneer je googled op "bouwtekeningen", de link staat op de tweede plaats. :wink:
 

Geus

  • #8
Haha, plak er even iets bij en iedereen komt op de goede site uit, zonder dat we reclame maken. 'T is toch wat soms..

Maar in ieder geval succes, Rob. Zou mooi zijn als je een review wilt plaatsen hier, ben er wel benieuwd naar. Dan noemen we het geen productoordeel, maar een journalistiek verslag van onze speciale reporter. :wink:
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #9
Ik heb geprobeerd het nog enigszins subtiel te houden, jammer van je reactie. :roll:
 

Geus

  • #10
Tja, die Google-ranking kan veranderen, dus waarom dan niet helemaal duidelijk zijn? De volledige naam en links zie je hier niet, dus nog steeds volgens de regels.

De regels rondom reclame zijn op zich duidelijk, maar worden zo vaak omzeild door creatieve omschrijvingen, zodat iedereen toch wel weet waar het om gaat. Subtiel of minder subtiel, lekker belangrijk, zolang het binnen de regels is...
 

Robsoneke

  • #11
Hallo,

Oke ik wou hier dus een review schrijven over het bouwtekeningen pakket.

Dit ga ik dus niet doen omdat dit eigenlijk niet mag op dit forum en dat wist ik niet... Mijn excuses aan de mods.

Ik heb het pakket dus gekocht en wie nu meer info wilt moet maar een prive berichtje sturen voor mijn bevindingen naar dit pakket.

Groetjes aan alles klussers ;)
Rob
 

Oudeweg

  • #12
Nou Robsoneke, jij lijkt mij niet heel objectief. Je hebt het over een blog waar je een artikel hebt gevonden. Alle artikelen op die doe het zelf blog wijzen naar het "onvolprezen" pakket. En deze blog is geregistreert door een Belg met de naam Rob. Hmmmm. Gezien je taalgebruik en exact dezelfde post op een Belgisch forum zou jij wel eens een landgenoot kunnen zijn "Robsoneke". Toevallig.

Het zou dus ook toeval kunnen zijn dat die meneer 2 jaar bezig is maar de websote er al is sins 2007? Ach, puur toeval dat dit onderaan de pagina staat. Net zo toevallig als een "Zelf je huis verkopen" pagina waar je een boek kunt kopen en ook het pakketje. De pagina van het andere boek heeft exact dezelfde stijl als het pakket paginatje. Zowel de opmaak van het mailtjes/reacties deel als de quotes waar elk woord met een hoofdletter begint. Zet je toch aan het denken.

Ik denk namelijk dat dit gewoon reclame maken is voor een briljant pakket met 10.000 bouwtekeningen. En dat Robsoneke dezelfde is als de maker van het blog en misschien ook nog wel van alle andere meuk die daar op lijkt.
 

Ronnie1971

  • #13
Zijn de tekeningen al binnen?
 

Robsoneke

  • #14
Pakket is binnen (Nu al 6 a 7 maanden).

Ben er zeer tevreden over.

Voor een review of als je mijn bevindingen wil mag je aaltijd een PM sturen en zal je dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Groetjes
Rob
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #15
Fijn dat het bevalt, maar je bent gewoon opgelicht. Zie de filmpjes voor meer info. 1, 2, 3.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu