Bosch vaatwasser Logixx auto. Labyrint vult niet

Bram635

  • #1
Ik heb een probleem met een Bosch vaatwasser:
De vaatwasser bleef leegpompen ook met de deur open!,.. Ik heb toen de linker zijkant los gepakt. En zag dat het rode vlottertje het schakelaartje bekrachtigde tijdens het leeglopen van het labyrint. Ik dacht dat dit wel iets te maken moest hebben met de vervuiling die ik daar zag zitten. Nadat ik dit had schoongemaakt heb ik alles weer terug gezet. Maar nu vult het labyrint zicht niet meer!!?. Wat kan het probleem zijn? misschien ergens kortsluiting gemaakt van de schakelaars en de interne computer doorgebrand? Na het "vullen" (maar een halve liter ongeveer) gaat de vaatwasser vrolijk beginnen met rondpompen zover dat lukt.

Zie youtube link naar een filmpje wanneer ik een programma start en het probleem zichtbaar is. (binnenkort hier de link)

Alle input is welkom…. alvast bedankt!.

Bram
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Tsja dat afpompen met geopende deur zal hij nu nooit meer doen.
Keurig de beveiliging verwijderd :(
Vraag me af of de rechter microschakelaar wel op goed op zijn plek zit.
 

Bram635

  • #3
Hij doet het weer ! Kwam terug van mijn werk probeerde het nog een keer en functioneerde weer helemaal goed!! :D ik denk dat door het eruit halen en terugzetten van het labyrint een sensor heeft bekrachtigd waardoor de computer denkt dat het labyrint al vol is. (Maar een gedachte)

Dus.... Op naar de volgende storing!

Ps. Beveiliging zit er weer tussen die had die eruit liggen omdat ik 6 keer het labyrint had gedemonteerd en gemonteerd op zoek naar een oplossing. En schakelaar zit ook goed.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu