Bosch PMF 190E zaagbladen kopen?

Joho12345

  • #1
Beste mensen,
Ik ben nieuw op dit forum. Ik heb al gezien dat er handige zaken tussenstaan waarmee ik verder kan. Maar de reden dat ik me aangemeld heb komt voort uit ergenis. Na een paar maanden terug de bovenstaande machine te hebben gekocht heb ik een nieuw zaagblad nodig.
Type BIM ACZ85EB (hout/metaal) (25 euro)
Maar wat een schandalige prijzen. Het lijken wel printers. Goedkoop op de markt brengen en de winst binnen harken met de accesoires.
b.v. Een bijbehorend zaagblad voor steen (diamant) kost wel 69 euro.
Als dit niet anders kan overweeg ik om de machine maar gewoon weg te doen OF een geheel nieuw apparaat te kopen maar dan wel bestaande uit een complete set. Met alles er op en er aan dus. Op de lange termijn ben ik dan goedkoper uit! Maar dat is toch niet normaal.
Ik begrijp dat er in dit forum geen reklame kan worden gemaakt. Maar als iemand een pb tje wil sturen met klonen voor bovenstaande artikelen en/of goedkoper adressen dan graag. Maar wel via een pb want ik wil geen problemen op dit forum
Groeten, Joho12345.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
Inderdaad reclame maken of het tegenovergestelde merken afkraken is hier volgens de forumregels niet toegestaan.

Er zijn nog veel duurdere zaagbladen te koop met geharde snijvlakken en die je voor meer dan € 25 kunt laten slijpen. Ze liggen ook 3 voor €10 bij een Duitse grutter. Het is maar net wat voor kwaliteitseisen je stelt.
 

Joho12345

  • #3
Hoi Frank.
Ik weet best dat kwaliteit een prijs heeft. Maar met 3 voor een tientje heb ik voor 30€ 9 stuks. En ja, als ik dan wat te ruw ben dan pak ik gewoon weer een ander. Doe ik dat bij een merk zaagblad dan kan hij natuurlijk wel meer hebben maar ook daar houd het een keertje op. Mits niet persé noodzakelijk pak ik liever een mindere kwaliteit. Vandaar. Maar nu nog die grootgrutter. Ik kan hem niet vinden op internet. Pfffffffffft.
Gr. Joho12345
 

Ralph

  • #4
Bij de ******** liggen ze voor 7 euro.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Zoals eerder geschreven is het niet de bedoeling reclame te maken op het forum, daarom hierboven de naam van de winkel verwijderd.
Op het internet zijn voldoende zaagjes te vinden en bij een vergelijkingssite kunt u kijken welke het beste zijn.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu