Bosch Lounge vaatwasser, spoelt niet goed na.

Scatman

  • #1
Hallo beste Forum.
Ik heb een vaatwasser van Bosch, type Lounge. Een nummer weet ik niet. Wel is de machine ongeveer 8 jaar oud. Het probleem is dat de vaat na het wassen, nog besmet is met een zeepachtige substantie. Tenminste ik denk dat het zeepresten zijn, het is immers al gedroogd. Nu dacht ik dat de sproeiarm stil was blijven staan. Maar dat is niet het geval. Ik heb alles wat in de kuip bevindt schoon gemaakt. Zoals de filter en onder het zeefje bij de pomp. Ik heb met een product dat daarvoor is bestemd, de machine leeg laten draaien om schoon te maken. Maar helaas het probleem is er nog steeds. Wie kan mij vertellen wat het probleem is en wat ik er aan kan doen.
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Je zult moeten uitzoeken wat het probleem is.
Of het toestel verwarmt niet of gebruikt te weinig water.
 

Scatman

  • #3
Hallo S. oldeerbout.
Of dat het toestel verwarmt of niet, heb ik niet aan gedacht. Ik weet dat ook niet. Wat jij ook zei, dat er misschien niet genoeg water gepakt wordt, had ik ook wel aan gedacht. Bijvoorbeeld van een verstopt zeefje in de aanvoer. Ik heb het allemaal wel schoongemaakt, maar niet aan het zeefje in de aanvoer gedacht. Het lastige met dit probleem is, dat de machine van mijn zoon is en die woont niet kort bij. Jou raad neem ik zeker mee, zodra ik naar hem toe ga. Dus het kan even duren, voordat ik hier weer op het forum terug komt. Misschien dat intussen tijd nog een forumlid met een idee komt. S.oldeerbout, voor even alvast bedankt. Wanneer ik het met jou gedachte het probleem mee kan verhelpen, zal ik het zeker laten weten.
 

Rusako

  • #4
Als U de machine laat lopen het water moet tot de zoutdop komen,zo niet slang toevoer verstopt misschien deze kan U via onder plint bekijken links onder EN even de sproeiarmen los halen als er viezigheid in zit draait deze ook niet goed en wordt de vaat ook niet goed schoon :cry:
 

Scatman

  • #5
Hoi Rusako.
Sproeierarmen zijn schoon en draaien vrij. Maar ik ga bekijken of er wel voldoende water in kom. Moet even nog wachten tot ik weer bij de machine ben. Nog even geduld dus. Ik laat mij nog horen.
 

Martien 59

  • #6
Heb je de filters wel goed vastgedraaid pijltjesd tegenover elkaar
anders wast hij met vuil water
 

Scatman

  • #7
Hoi Martien 59
Ja dat is goed gedaan.
Er was maar één manier om de filters terug te plaatsen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu