Bosch koelkast lekbak losmaken

Cogi

  • #1
Hoi,

achterin mijn Bosch koelkast zit een lekbak (opvangbak, condensreservoir). Deze zit vol met schimmel en ik wil em grondig schoonmaken. Daarvoor wil ik em losmaken, maar ik weet niet hoe.
Ik kan het niet goed zien van boven, maar volgens mij zit er een gleuf in het midden van de bak, die door een "lip" van compressor moet. Mijn vermoeden is dat ik het lekbakje een slag moet draaien waardoor de lip door de gleuf past. Echter, het bakje zit aardig vast en ik wil niets stuk draaien. Iemand een hoe een idee hoe ik correct dat bakje los kan maken? Er staat niets over in de gebruiksaanwijzing. Alvast bedankt.
 

Marcellabw

  • #2
Hallo ... ik lees Uw berichtje van 4 jaar terug over het verwijderen van het condensbakje achter Uw Bosch koelijskast .. ik zit nu met hetzelfde probleem ... kunt U mij misschien helpen of heeft U hier geen antwoordt op gehad ?
Mvg van Marcella
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #3
Hallo Marcella,

Waarom zet je een vraag neer bij een 4 jaar oud onderwerp?
Daarmee val je iemand lastig die al jaren niets meer op dit forum te zoeken heeft gehad. Bovendien is dergelijk 'topic kapen' hier niet toegestaan.

Maak even een nieuw, eigen onderwerp aan en vermeld daarbij de typegegevens van het betreffende apparaat. voor Bosch is dat het E-Nummer en het FD-Nummer. Het typeplaatje vind je (meestal) naast of achter een van de groentelades.

Misschien is het ook handig als je daarbij even een foto plaatst van het probleem.

Dan heb je de beste kans dat één van de actieve forumleden een antwoord weet. :wink:
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu