Bosch droger wtl 5400

A

Anonymous

Gast
  • #1
Mijn Bosch werkt sinds gisteren niet meer. Als ik de droger aanzet springt deze gelijk door naar Kastdroog en begint te piepen, alsof bv. het filter dicht zit.

Af toe maakt de droger aanstalten om te gaan draaien maar na een minuut stopt hij ermee en springt op eerdergenoemd item. Kan iemand mij eventueel vertellen wat het probleem is en wat ik moet vervangen. Alvast bedankt voor de reactie.
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Jolanda, begin eerst met het schoonmaken van de voelers in de trommel, zoals dat in de gebruiksaanwijzing staat. Het kan zijn dat er een vettige laag op zit waardoor de machine de vochtigheid niet meer voelt.

En maak voor de zekerheid ook de condensor unit goed schoon (zit links onderin, achter de klep) Kijk daarvoor ook even in de handleiding! Het kan ook iets heel anders zijn, dus meld je weer even als dat niet helpt!
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Is inderdaad iets heel anders, Ntc weerstand op het verwarmingselement is defect.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
WGM, wat ben je weer snel! Ik wist niet dat je online was, anders had ik die aanwijzingen niet gegeven. Ik probeerde alvast wat actie te ontketenen, vooral omdat er niet bij stond of dat al gedaan was. Verkeerde conclusie dus van mij...
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Beste .......,

Ik wilde je/jullie hartelijk danken voor de tip. De machine draait weer als vanouds. Nogmaals bedankt! Vriendelijke groet, Jolanda
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu