Boiler los koppelen daalderop

StevenDelgado

  • #1
Ik hoop dat iemand mij enig advies kan geven. Ik zit sinds kort anti-kraak in een oud kantoorgebouw, en mij is verteld dat als ik iets vind dat ik er gebruik van mag maken.

Nou had ik in het pand een boiler gevonden onder een keuken tafel, maar het loskoppelen ervan blijkt een heel gedoe te zijn. De hoofdkraag kan namelijk niet worden afgesloten en ik wil m toch graag in gebruik gaan nemen. Heeft iemand advies of het überhaupt los te koppelen en zo ja, hoe?

Een paar foto's van hoe het er uit ziet;



Sorry dat de afbeeldingen geroteerd zijn, plaats het bericht via m'n telefoon. De 2 blauwe hendels sluiten het water naar de zijkanten af die in een ander keukenkastjes een kraantje hebben. Water toevoer komt door de achterste muur binne tussen de 2 hendels. De 2 grijze knoppen boven zitten tussen de leiding en de boiler.

Heb alle mogelijke combinatie geprobeerd en ook aan de knoppen gedraaid maar het watertoevoer lijkt onbeinvloed te zijn. Had het ook geprobeerd los te koppelen maar er kwam aardig water water uit na het een beetje te hebben los gedraaid. Maar als iemand zou kunnen adviseren zou het zeer gewaardeerd worden.
 

Poster

  • #2
Toen deze aangesloten werd, moest het water er ook af, dus nu ook, als de boiler wordt verwijderd, zal de leiding toch afgesloten moeten worden.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Draai de kraan bij de groene pijl eens dicht, u kunt die laten zitten maar moet u dan wel een nieuwe inlaatcombinatie kopen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu