Bobbels in vinyl - geduld hebben?

Dora

  • #1
Hallo, ik word een beetje wanhopig.
Afgelopen december is bij mij een mooie vinylvloer over de hele bovenverdieping gelegd. Er zijn geen drempels, de naden zijn gelast.
Al snel ontstonden bobbels. De vloer is op een ondervloer gelegd en ik heb het idee dat die werkt. Ik zie de lijnen van de ondervloer ook duidelijk door het vinyl heen en als ik er over loop, lijkt het alsof ik op een houten vloer loop. Het beweegt en geeft geluid.
Die bobbels zijn het ergste. Ze zijn al een paar keer weggehaald, maar duiken meteen daarna weer op. De meneer van het bedrijf zegt dat de vloer moet "zetten". En dat ik geduld moet hebben. Maar ik wilde een vlakke strakke vloer en niet iets waar ik geduld mee moet hebben. Bovendien is het zo dat we de hele verdieping aanpakken en de alle kleuren op elkaar afstemmen. Als volgend jaar er bv de vloer uit zou moeten, omdat ie maar niet wil"zetten", zit ik ook met verkeerde kleuren op de wanden, plafonds en deuren ( die ik net nieuw heb) Ook vraag ik me af of mijn bed het nog wel een keer overleeft om te worden gedemonteerd.

De bobbels liggen voornamelijk in de buurt van de deuren, maar er lag ook een grote aan de raamkant, die is vorige week succesvol weggehaald.
Ook zegt de vloerenlegger, dat als de bobbels niet weg willen, ik drempelplinten zal moeten nemen, iets dat ik liever niet wil, omdat het ten koste van mijn strakke vloer gaat. Bovendien blijft dan die ondervloer toch nog bewegen.
Wat moet ik doen, wat kan ik eisen? Het bedrijf is aangesloten bij een geschillencomissie. Ik kan toch moeilijk straks ook een een gedeelte van mijn bed op dat bedrijf verhalen? Of het uurloon van de schilder?
Ik heb vanmorgen wel naar het bedrijg gemaild met een lijst van bezwaren en overwegingen.

Volgens mij is ie alleen bij de deuren gelijmd en ligt ie verder los.

HELLUP.
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
Over geleverde arbeid, en kwaliteid van verwerkte materialen, worden hier op het forum geen uitingen aan gegeven.

Deze vraag hoort daarom niet op dit forum thuis, maar meer op een consumenten forum.

Dit is een doe het zelf forum, en daarom kan u vraag hier niet beantwoord worden.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Uit de forumregels:
• Een diagnose, offerte, reparatie of arbeid dat gedaan is door een bedrijf of monteur, kan niet worden beoordeeld via dit forum.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu