BHbeugel in Miele wasmachine

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hoe kan ik zelf een bh beugel uit een miele voorlader krijgen?
Het klinkt alsof hij boven vast zit.

Groeten, Marjet
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Ik kan je alleen maar vertellen dat er speciale zakjes zijn voor beugel bh's in te doen zodat ze niet meer in de machine kunnen komen. in ieder geval nog succes.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Hallo Marjet,

Ik heb het een keer opgelost door het verwarmings ellement er uit te halen (eerst de stroom er af of de stekker eruit) en dan in de opening kijken met een zaklantaarn of je hem ziet zitten.

Ook kun je nog proberen de trommel met de hand langzaam links en rechts om te draaien en dan maar hopen dat ie voorbij de opening komt.

Succes.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Je zou eigenlijk even met een lampje de exacte plaats moeten vastleggen.

Als je hem hebt gevonden probeer hem dan naar beneden te krijgen d.m.v een breinaald ofzo. Dan kan je via de voorkant de servicedeur open maken door eerst even de zeepbak eruit te halen, daar zitten dan twee kruis of torc schroeven, losdraaien en dan de glazen deur openen.

Daar zitten ook drie bouten maat 8 of 10. Deze ook losmaken en nu kan je voorzichtig de servicedeur naar rechts openen ( kan bij het klepje van de pomp een haakje zitten waar hij even overheen moet)..

Nu zie je onder de kuip een grote dikke slang lopen en gaat naar de pomp... boven aan de kuip zit hij vast met sleutel 8, als je die losdraait kom je bij je element en dan ook je beugel.( zorg wel dat ook het water uit die slang is)...

Succes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu