Beko GS 5543 (vaatwasser) word niet meer warm

Remen

  • #1
Beste *.*,
Ik maak al een tijd gebruik van een vaatwasser merk Beko GS 5543 zonder enige problemen. ( nou weet ik dat het geen super merk is, maar hij zat er in toen ik me huis kocht, nieuw met stickers en al, nu ongeveer 1,5 jaar oud ) )
echter na gisteren een behoorlijke volle vaat aangezet te hebben ( welke netjes voorgespoeld was ) kwam ik er vanmorgen achter dat er water in de bodem staat, en er niet of nauwlijks was afgewassen.

ik ben aan de slag gegaan om de oorzaak te achterhalen maar kan niet echt tot een conclusie komen.

als ik in de startfase een emmer water in de bak gooi pompt hij dit netjes naar buiten, ik heb de afvoerslang in een emmer gehad, het duurt even maar uiteindelijk maakt ie vaart en gooit ie alles er uit.

dan is ie droog en gaat hij vullen, draait z'n was ( willekeurige stand, maakt niet uit ) en blijft vervolgens koud draaien, het water word niet warm.

als de machine z'n 'ronde' heeft gemaakt stopt hij netjes en zegt dat ie klaar is, echter blijft er dus koud water achter in de bodem.

alles ( voorzover ik kennis heb ) heb ik los gehad, de 3 zeven schoongemaakt, machine op z'n zij gehad, contact puntjes schoongemaakt voor zover mogelijk, aqua stop nagekeken en schoongemaakt etc, eigenlijk alles wat voor een ''leek'' los te halen is, heb ik gecontrolleerd en schoongemaakt.

het enige wat ik niet heb los gehaald is de electronica in de klep, aangezien de machine reageert en geen rare dingen doet heb ik daar nog niet gezocht.

dus in het kort, machine lijkt ronde te doen, doet dat koud, en laat water achter in de bak, resetten of opnieuw uit en aan zetten laat het water wegpompen.

alvast bedankt.
 

Remen

  • #2
Niemand een idee wat ik kan doen?
alvast bedankt.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
1 x posten is voldoende.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu