bedrading lavamat

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hallo, mijn mannetje heeft na veel moeite een boor die in de wasmachine tercht was gekomen kunnen verwijderen na het uit elkaar halen van de hele kuip etc.
Het enige wat hij was vergeten om de stekkertjes te markeren van de aan/uit knop, korte was, toerental, vlekken, inweken etc.
Wie heeft er een electrich schema of weet waar men die kan vinden? het is een AEG Lavamat W 1230, HELP want ik zit al een week met mijn vieze was opgescheept!
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
is onderweg naar je toe
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Hartstikke bedankt voor de supersnelle reactie! Je bent een TOPPERTJE ! Hoop nu alleen nog dat ie er uit kwam met dezelfde kleurtjes op verschillende stekkertjes, heb zelf al gekeken maar hou 1 stekkertje over, dus we zullen zien, hoop dat we hem niet naar de haaien helpen, echt superbedankt, we konden het echt nergens vinden , Benita
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Graag gedaan, bij twijvel gewoon de bedrading volgen, de meeste stekkers zijn gecodeerd dus kunnen BIJNA niet fout.
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Daar ben ik weer met wederom een vragie, gelukkig doet de wasmachine het weer, je moet niet vragen hoe het allemaal voor elkaar is gekregen maar...ik kan wassen. Het enige probleem is dat de klok niet goed staat. Heb gekeken d.m.v. een was draaien waar hij wel op zou moeten staan maar voor mijn gevoel spoelt de wasmachine niet maar de was komt er wel schoon uit. Zou het kunnen dat het stekkertje van "spoelen"niet goed is aangesloten en daarom dat deel overslaat bij het programma?
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
zie reactie nieuwe mail 01-12
 
A

Anonymous

Gast
  • #7
Nogmaals bedankt voor de vorige reactie, (het in elkaar zetten van de bedrading) heb er superveel aan gehad, nu het laatste probleem...de klok van de wasmachine staat niet goed, programma's kloppen niet en voor mijn gevoel spoelt hij niet maar was is wel schoon, zou het kunnen dat de knop van het spoelen toch verkeerd is ingeplugt en dat hij dat dan overslaat in het programma? welke ik draai...ik heb geen idee en mijn mannetje is A-technisch dus wat nu???

hoe krijg ik de klok weer goed?
 
A

Anonymous

Gast
  • #8
Benita, is de klok er helemmal uit geweest, dan kan het zijn dat de stand van de klok niet goed is, stuur je een afbeelding van de juiste stand van de klok
 
A

Anonymous

Gast
  • #9
nee, de klok is er niet helemaal uitgeweest maar ik heb m halverwege het programma gestopt omdat de wasmachine door die boor zo'n raar geluid maakte en toen het front er voor af was is er aan de klok gedraaid....en waar hij dan op staat, je weet dan niet waar je die programmaknop op moet zetten.....

weer bedankt voor de snelle reactie !
 
A

Anonymous

Gast
  • #10
Benita, is het niet zo dat het koppelstukje tussen de draaiknop en de timer defect is, deze willen nog wel eens inscheuren waardoor de stand van de knop niet goed is.
 
A

Anonymous

Gast
  • #11
Ik denk eerder dat de programma knop een halve slag gedraaid zit. dit is het "nieuwe model" met de pijlknop, daar heb ik nog geen gescheurde tussenstukjes van gehad. Overigens moet de programmaknop dan ook een beetje scheef/naar voren uit het front steken en slechter draaien dan voorheen (het wringt)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu