Bauknecht condensdroger staakt, lampje "watercontainer&

A

Anonymous

Gast
  • #1
Mijn Bauknecht condensdroger type TRK Berlin gaf er tijdens een droogsessie de brui aan. Het lampje "watercontainer" brandde en dan blokkeert de machine. Volgens gebruiksaanwijzing warmtewisselaar gereinigd en watercontainer geleegd, maar lampje blijft branden. Machine opengemaakt en een propje stof uit waterafvoer gepulkt, maar lampje blijft nog steeds branden. Iemand enig idee hoe ik hem weer aan de praat krijg?
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Dit probleem is al diverse keren eerder op dit forum beantwoord, kijk oa eens bij "Whirlpool Droger Warmtewisselaar JC " "Bauknecht wasdroger TRKP Symphony warmt niet op Peter Boes " "Bauknecht Finesse droger joris gebuis ". Ook daarvoor staan nog vragen over Bauknecht en Whirlpool (identiek aan Bauknecht!) drogers, scroll even door naar beneden.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Allereerst bedankt voor de snelle reactie, op nieuwjaarsdag nog wel, en ik heb de hele pagina afgescrolled. Kwam regelmatig het begrip condensor tegen en begrijp dat het daar aan kan liggen. Nu heb ik geen idee waar dat ding zit, en hoop dat iemand me dat kan vertellen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
condensor=warmtewisselaar, Klus Kees heeft gelijk, dit is al meermalen behandeld. de gehele demontage en schoonmaak procedure heb ik gisteren nog bij een andere posting geplaatst. Aan u om deze op te zoeken
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Complimenten voor deze site en jullie geduld. De boosdoener was STOF, maar nu doet hij het weer als vanouds.

Bedankt!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu