Balansstoel

Red17

  • #1
Dag, ik ben al tijden op zoek naar een balansstoel (zo'n stoel met een schuine zitting en (verstelbare) knie steunen), maar deze zijn best kostbaar.

Dus ik dacht dat er hier mischien iemand een bouwtekening heeft van zo'n apparaat, een goed en niet al te gecompliceerd ontwerp.
Nou ik hoor het wel.
 

Kees61

  • #2
Van merk verwijderd dus.
Ik denk niet dat je dat zomaar mag namaken, dus een bouwtekening kan je alleen bij de fabrikant krijgen. :-)
 

Toon

  • #3
Namaken zal wel mogen, zolang je het niet in productie neemt...
(Ik ken ze overigens niet)
 

Kees61

  • #4
Ok, maar van een fabrieksstoel tekeningen verspreiden is ook een soort productie toch?
Ik denk dat red17 dan maar langs de winkel moet gaan en de maten van zo'n stoel overnemen.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #5
Of iemand een handelsvoorwerp, dat beschermd is door copyrights, voor eigen gebruik wil namaken, moet hij geheel zelf weten.

Maar eventuele bouwtekeningen ervoor worden hier niet gepubliceerd, en er wordt ook geen medewerking verleend aan het (langs niet officiële weg) verkrijgen ervan. Daarvoor moet je, zoals hiervoor al genoemd, bij de fabrikant zijn. Maar ik geef je weinig kans, dat die de tekeningen vrijgeeft.

Er kan hoogstens hulp gegeven worden, als er een (aparte) vraag is over een bepaalde houtverbinding, gebruik van specifiek materiaal, of manier van afwerken van iets. Dat heeft dan niets te maken met het betreffende ontwerp, maar met de algemene technieken.

Omdat er hier nadrukkelijk sprake is van de vraag naar een bouwtekening voor een bestaand handelsvoorwerp, gaat er een slotje op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu