Bad in te kleine badkamer

Badwoman

  • #1
Hallo klussers,
Vier jaar geleden hebben we onze badkamer volledig vernieuwd: nieuwe vloer, nieuwe leidingen, afvoeren, lavabo verplaatst, en het bad vervangen door een douche met stoomcabine, muziek, jetstralers, regendouche,..kortom alles erop en eraan. Maar... ik mis mijn bad. Ik kan hier niet tot rust komen. Alsof ik zit te wachten op de bus in mijn blootje:(
Doordat we de lavabo verplaatst hebben kunnen we het bad niet meer op dezelfde plaats terugzetten. De enige plaats die er is, de achterste muur waar nu de douche staat, is slechts 150cm breed. We zijn grote mensen en ik zou toch wel een bad van 180cm willen. Nu was ik op het idee gekomen om het voeteinde van het bad in de muur te steken! Dus een steunbalk steken iets boven de badrand en dan het bad erin schuiven.
Wat denken jullie hiervan? Die is helemaal gek geworden of...?
Helpen jullie mij? Mijn man zou zich wassen aan een emmer, hij begrijpt niet dat ik zo doodgraag weer een bad wil. Dus ik zou niet al te grote kosten willen doen.
 

Wesley015

  • #2
Met een foto kunnen we meer zien en dus beter mee denken. :D
 

Badwoman

  • #3
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
Ga evt met maten naar een badkamer specialist en laat hun een tekening maken om te kijken als het wel eens haal baar is.

Succes
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #5
Je zou eventueel een hoekbad kunnen plaatsen, op de plaats waar nu de douche cabine staat.
 

Badwoman

  • #6
Ja heb ik ook al aan gedacht, maar dat zou toch ook veel plaats nemen en als je dan aan de lavabo staat val je bijna in je bad. Dit zou de laatste oplossing zijn voor als het echt niet anders lukt.
:?
 

Badwoman

  • #7
We hebben enkele badspecialisten bezocht. Een hoekbad zou wel gaan, maar toch weinig plaats om te zitten ofwel zo'n tweepersoons hoekbad daar is wel veel plaats maar dat is dan te groot, qua aantal liters water dat erin moet aangezien we nooit of zelden samen in bad gaan.
Maar we hebben eindelijk de oplossing gevonden!
Mijn man wilde absoluut geen muur uitbreken.
We gaan weer het bad zetten waar het vroeger stond. Het enige probleem was dan die lavabo. :idea: Dat probleem gaan we oplossen door een veel kleinere lavabo te plaatsen, meer zo'n handwastafeltje. Het is toch maar om de handen te wassen, de tanden te poetsen en voor mijn man zich te scheren. Zo hebben we nog plaats genoeg om rond de lavabo te staan en niet in ons bad te vallen! Ik heb een ideaal bad gevonden. Bad met Whirlpool, douche met regendouche, jets, voetmassage en radio,enz... voor €1090. Vandaag het voorschot gaan betalen en ik ben helemaal in de wolken! Iedereen tevreden: ik mijn bad, de kinderen hun bubbels, mijn man zijn snelle douche... :D
 

FreduitLimburg

  • #8
Er zijn heel veel on-line 3d tekenprogrammas, google maar eens op
badkamer online ontwerp
Zelf heb ik van karton alles uitgeknipt op de maat, en daarna beginnen te schuiven, dan kan je zelf wat rommelen

Wat wij trouwens gedaan hebben is een heel kleine spoelbak voor het toilet nemen, en een toilet van V en B met een kleine knik erin, een bad met afgeschuinde hoeken en daar de spoelbak en het toilet in gepositioneerd
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu