Auping Aureo lampje bevestigen

A

Anonymous

Gast
  • #1
Ik heb een Auping Aureo lampje gekregen, ik heb alleen geen idee hoe je zo'n lamp moet bevestigen.

Ik heb een auping spiraal waar die op zou moeten passen.
Kan iemand mij helpen aan een instructie o.i.d ?

Alvast bedankt
Groetjes

Claudia
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Claudia, zo'n lampje is natuurlijk we; heel erg specialistisch! De kans dat er iemand op het forum dat systeem kent is niet erg groot.

Kun je niet even naar de beddenspeciaalzaak gaan waar dat lampje gekocht is en vragen hoe het moet?

Je kunt ook via site van Auping even een vraag hierover sturen, op de plaatjes op de site is niet te zien hoe die bevestiging plaats moet vinden! https://www.auping.com/nl contact, algemene reactie
 

Jacovrie

  • #3
Claudia schreef:
Ik heb een Auping Aureo lampje gekregen, ik heb alleen geen idee hoe je zo'n lamp moet bevestigen.

Ik heb een auping spiraal waar die op zou moeten passen.
Kan iemand mij helpen aan een instructie o.i.d ?
De lamp heeft aan de onderkant het draaigedeelte wat meedraait wanneer de spiraal omhoog gaat. De bevestiging is op zich niet zo moeilijk. Het bijgeleverde kleine kunststofplaatje plaats je met de nokjes omhoog om de buitenste vaste spiraalbuis (qua afstand ongeveer op de helft van het hoofdgedeelte wat omhoog gaat).

Vervolgens druk je het lampdeel met het grote (zwarte?) blok aan de andere kant van de spiraalbuis tegen het plaatje aan. Het plaatje kan op twee manieren geplaatst worden, wat te maken heeft met de dikte van de spiraalbuis.

Doe je het verkeerd om, dan blijft de lamp scheefhangen. Heb je voornoemde gedaan, dan blijft de lamp als het goed is op het plaatje hangen maar zit deze nog los. Vervolgens met het bijgeleverde inbussleuteltje vastzetten.

Probleem is echter, en dan komt het advies van Kees om de hoek zetten, dat het geheel op de juiste afstand moet zitten. Er zit namelijk aan de onderkant ook een stangetje die met inbusboutjes om de spiraalbuis gezet moet worden die aan het deel zit welke omlaag en omhoog moet. Deze moet precies afgesteld worden.

Als het goed is zit er een (kartonnen) malletje bij de lamp, waarmee je deze afstand kunt afstellen. Heb je dat niet, ja dan is het een kwestie van geduld en kijken wat deze doet als je de lamp hebt vastgezet. Zelf zet ik het hoofdeind helemaal omhoog en de lamp naar beneden. Vervolgens zet ik de lamp vast. Meestal is het dan goed. Het afstellen is de grootste klus (zonder mal en gevoel tenminste).

Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
3
6

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu