Aluminium watergoot van een Oldtimer Caravan.

NicoRouw

  • #1
Hoi Allen,

Ik ben sinds enige jaren de trotse bezitter van een Oldtimer Caravan uit 1966. De zogenaamde B.I.O.D. Bambi, waarbij BIOD staat voor Beter Is Ons Devies.

Nu zit er op deze Caravan echter maar 1 orgineel aluminium watergoot, terwijl het er eigenlijk twee zouden moeten zijn (voor en achter). Ik ben zelf een redelijk handige klusser met hout e.d. maar met het rond buigen, trekken en kloppen van aluminium heb ik geen ervaring.

Het probleem voor mij is de ronding aan de zijkanten. De grote ronding over de lengte kan ik wel kloppen rondom een steigerbuis of zoiets dergelijks, maar hoe krijg ik de rondingen aan de zijkanten. Ik zou liever ook geen lasnaden willen zien.

Wie kan / wil voor mij zo'n stukje ouderwets vakmanschap maken zodat mijn Caravan weer compleet is. Uiteraard tegen een vergoeding.

P.S. De fanclub van deze caravan heb ik uiteraard ook geprobeerd, ben er ook lid van, maar ook zij kunnen mij tot nu toe niet verder helpen.

Hieronder enkele foto's van de bestaande goot.

Bij voorbaat dank voor jullie reacties.

m.vr.gr.
Nico




 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Op het forum mogen geen werk en onderdelen aangeboden gevraagd worden.
Neem eens contact op met de gemeente Oldenzaal, daar zat de soc. werkplaats die uw caravan maakte, misschien hebben zij nog ergens contacten in die richting.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu