Geen idee. Kijk met aluminium wel uit met aggresieve schoonmaakmiddelen, want het verbleekt of slaat wit uit. Probeer ook nooit met heet water te ontvetten, etensresten en vooral rauwe vleesresten bevatten eiwitten die bij een te hoge temperatuur vastslaan (witte smurrie) op het oppervlak, voornamelijk metalen. Op mijn werk (slagerij) gebruiken we altijd een professionele ontvetter, dat werkt ook prima. En RVS schalen laten we als ze erg lelijk zijn geworden een weekendje in een bad koud water met groene biotex weken, knappen ze mooi van op. RVS (bijvoorbeeld de kookplaat of afzuigkap) moet je trouwens na het reinigen ook weer "voeden". Wij gebruiken daarvoor vette lappen / doekjes speciaal voor gebruik bij voedingswaren. De flesjes met vette olie die je wel kunt kopen bij drogist of bouwmarkten zijn hier niet altijd geschikt voor. Komt het niet in contact met voedingswaren dan kun je ook prima teakolie gebruiken. Wel goed met papier uitpoetsen en een dag later weer, door het vet en het statisch worden door het poetsen trekt het wel stof aan.
Succes, Mark