AEG Favorit 840011 vaatwasser verwarmd niet.

Bas036

  • #1
Hoi ik heb een aeg vaatwasser die momenteel niet verwarmd.
Ik heb het relai al gecontroleerd en ik meet met mijn meter gewoon 230 tijdens het reinigen. Ook heb ik het element er al uit gehad en ook daar meet ik netjes 26ohm. Nu zit onze vaatwasser een beetje rot ingebouwd waardoor ik (niet) moeilijk kan meten tijdens een reiniging ik heb alles via de voorkant moeten doen. En de bedrading met mijn ohm meter doorgemeten toen ik alles losgekoppeld had.
Nu zitten er aan de rechterkant 2 schakelaars in de wand gemonteerd als ik daar op blaas schakellen ze gewoon maar naar mijn idee is dat het enige wat er tussen de print en het element zit. Kan iemand mij een beetje in goede richting sturen kan namelijk niks van technische documentatie vinden en hij is net 2 maanden buiten de garantie en aeg wil alleen voor 90 euro alleen komen kijken wat het is. En komen de onderdelen en arbeid er nog bij. Nou ik koop nog liever een nieuwe dan dat ik hun nog 1 cent gun. (machine is net 1 jaar en 2 maanden)
Alvast bedankt!
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
2 jaar fabrieksgarantie!!
 

Bas036

  • #3
Hij is ook 2 jaar en 2maanden maar heb hem pas 1 jaar en 2 maanden in gebruik. Sorry voor de mis communicatie. Had hem een jaar voor de oplevering van onze woning al gekocht was toen een model dat eruit ging bij Houtsmakeukens. Als we 1 product meer hadden genomen kregen we 5 jaar garantie maar ja daar heb ik nu niks aan. :(

Groetjes Bas
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu