Aansluiting waterreservoir Duoblok

Donna_11

  • #1
Hallo. Ik heb een nieuw duoblok voor mijn toilet maar het waterreservoir blijft lekken. Ik heb de pot waterpas geplaatst en daarboven heb ik het waterreservoir op de pot geplaatst met daartussen een bijgeleverde ring. Vervolgens heb ik het reservoir vastgezet. Helaas blijft de aansluiting lekken. Wat kan ik hier aan doen zonder desperate te gaan kitten ?

Groet Donja
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Zijn de moeren wel wel weerzijden gelijk vast gedraaid zodat een kant niet vaster zit dan andere.dit is bij buitenzijde lekkage
Of loopt de bak langzaam leeg?
 

Donna_11

  • #3
Hoi Henk253, nog bedankt voor je reactie. Waarschijnlijk niet goed aangedraaid want na vele pogingen doet hij het nu wel. Heb echter wel een ander probleem namelijk met de vlotter. De watertoevoer naar het reservoir stopt niet. Zelfs niet als je handmatig die vlotter omhoog duwt. Als je wat trekt en mort stopt hij wel een keer maar een volgende keer loopt hij weer gewoon door. erg lastig. Het betreft een NIEUWE toilet met nieuwe onderdelen. Waar zou dit aan kunnen liggen ?

Groet Donja
 

Fiesiekus

  • #4
Membraan in de vlotter inspecteren. Zou gescheurd kunnen zijn (wel onwaarschijnlijk bij nieuw toilet, maar toch als eerste even checken).
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Kans op rommel in de opening van de vlotter door rommel in de nieuwe aansluiting.
Vlotter verwijderen en schoonmaken.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #6
Dan ging ik als ik u was naar de bouwmarkt en geven zei maar een nieuwe flotteur want het is toch vreemd bij een nieuwe duoblok dat deze nu al defect is.
Je hebt namelijk garantie.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu