Aansluiten ontvangermodule Honeywell HC60NG

Ronbiky64

  • #1
Hallo,

Ik heb net een draadloze klokthermostaat gekocht t.b.v. de verwarmingsinstallatie. De handleiding is voor wat betreft de bediening heel duidelijk, instellingen etc. Maar, voor wat betreft het aansluiten van de ontvangermodule wordt het mij te technisch.

Heeft iemand hier kennis/ervaring mee? Moet ik die ontvanger met 220 V voeden, ja toch. En zoja op welke aansluitpunten moet de 220 V en op welke moeten de twee aansluitdraden die naar de combiketel lopen?

Hieronder de handleiding.

helaas offline
 

System7

  • #2
Op pag 3. staat bij afb. 4b het aansluitschema voor een combiketel. N=nul (blauw), L=fase (bruin) en de twee draden die normaal gesproken naar je bedrade thermostaat liepen moet je nu op de klemmen A en B van de ontvangermodule aansluiten.

Je combiketel heeft nu al een 230V-aansluiting; daarvandaan kun je aftakken voor de ontvangermodule.
 

Xr8

  • #3
Kijk eens in de handleiding bij 4. Hier staat het schema van een combiketel. De ontvanger kun je gewoon met een stekker in de wandcontactdoos doen. Door bv een extra te creëren bij de ketel.

De 230V aansluiten op L en N. De ketel wordt aangesloten op het potentiaalvrije contact ABC en wel op de klemmen A en B. Deze verbind je met de AAN/UIT aansluiting van de ketel.

Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu