5 mm pvc clic vloer op plavuizen egaliseren of lijm pvc??

Vdgr

  • #1
PROBLEEM !! Wij hebben in onze woonkamer sinds 2 jaar over plavuizen een pvc clic vloer van t merk Pure Allure Locking van 5 mm liggen, waaronder een Heatfoil ondervloer. Nu komt in een groot gedeelte van de woonkamer, in de breedte van de planken de tegels er doorheen geschenen. Je voelt het echt maar heel iets, maar je ziet het vooral. Heel lelijk. Nu wil de leverancier (hij had dit nog nooit meegemaakt), als oplossing, de vloer eruit halen en egaliseren en daarna de vloer er weer in.
Vraag is voor ons:
of de strepen die doorschijnen niet blijvend zijn op de pvc vloer (vlgs leverancier waarschijnlijk niet, maar geen zekerheid)??? Waarbij aangetekend dat deze kleur vloer niet meer te leveren is.
En ik lees op sommige sites dat je bij een vloer van
5 mm beter lijm pvc vloer kunt hebben ivm werking van zo'n 5 mm vloer!! Weet iemand of dit klopt of heeft hier ervaring mee???
Een bijkomend probleem is dat we een aquarium hebben van 3 meter die er eigenlijk niet meer uit kan of met heel veel problemen, en dat daarbij met egaliseren om de pootjes heen gegaan moet.
Doen we goed aan de oplossing om nu te gaan egaliseren of weet iemand hier een betere oplossing voor of raad ???
Alvast bedankt!
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Vraag een second opinion bij een ander bedrijf, op het forum wordt geen werk en materiaal beoordeeld, zie de forumregels.
 

Vloer

  • #3
Het was om te beginnen al erg fout van de leverancier om te denken dat de vloer die toch al een minimale klikverbinding heeft, over plavuis te leggen.

Ga er van uit dat na het egaliseren niet alle delen weer zo strak in elkaar komen te zitten.

De doortekening zal zich in ieder geval nog een hele tijd laten zien (als deze uberhaupt op den duur verdwijnen zal)
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
@ Vloer,

wanneer u de forumregels had gelezen had u kunnen weten dat merknamen etc. niet zijn toegestaan.

Uw forumnaam is gewijzigd.
 

Vdgr

  • #5
Hartelijk dank voor de reactie. Ben er erg blij mee!
Excuses voor het gebruik van een merknaam! Dacht juist te benoemen voor de duidelijkheid. Zal niet meer gebeuren! Dat geld natuurlijk ook voor werk en materiaalbeoordeling.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu