Solid douchecabine

G van beek

  • #1
De solid douche cabine heeft een kleine en een grote vaste wand, die moeten in een richel met daarin een kunststof profiel.
Bij de kleine vaste wand was het geen probleem, bij de grote vaste wand lukt het niet, het kunsstof profiel bolt op, van alles geprobeerd, met zeep om het beter te laten lopen,helaas het lukt niet.
Wie heeft er een idee en heeft dit ook eens meegemaakt?
 

Calenta

Specialist Verwarming
  • #2
Een foto geeft een duidelijker beeld.
Dus indien mogelijk...



Calenta :cool:
 

G van beek

  • #3
Helaas is een foto niet mogelijk, kan je toch ook niet zien, het gaat om het kunsstof profiel ( het rubber wat moet zorgen dat er geen water naar buiten loopt langs de onderste rand)dat moet aan de onderkant van de glazen wand, dan die wand in de aluminium richel die op de douchebak wordt geplaatst.
Dat rubber krijgen we niet goed, als de wand erin zit het rubber niet goed, dan doen we weer de wand eruit, rubber weer recht en weer in de alluminuim richel, pffff het lukt niet, de richel met zeep ingesmeerd om zo beter te laten glijden, maar helaas, het lukt niet
heeft u enig idee?
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
Het gaat meer om zodat we een in druk krijgen hoe dit type er uit ziet, want er zijn zo veel verschillende soorten en types.
 

G van beek

  • #5
Oke, ja ik begrijp het, hij staat wel op google de solid douchecabine, met een deur die rechts of links opengeschoven kan worden
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #6
Kan je geen foto maken van je detail als je de rubber er naast en dan er in.

onder tussen kijk ik even verder als ik de juiste kan vinden.
als je hem ziet op google plaats die foto even want scheeld zoeken voor me.

is de rubber misschien iets te lang?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu