Schuurvloer repareren

Faralley

  • #1
Ik wil graag mijn tuinschuurtje voorzien van een nieuwe dekvloer, en meteen de schuur ook minder vochtig maken. Het schuurtje is gebouwd op een betonplaat, de muren zijn van steen. Het schuurtje is eningszins verzakt, de vloer is oneffen en achterin de hoeken klinkt de dekvloer hol en til ik er flinke stukken vloer uit. In de winter is de onderliggende betonplaat zo nat dat er een klein laagje water op staat.

Wat voor soort materiaal kan ik het beste gebruiken? De vloer mag ook best wat hoger komen te liggen dan nu. Het liefste een vloer die geen verdere afwerking nodig heeft. Moet de resterende vloer er uit of stort ik daar gewoon overheen? Moet ik het beton nog bewerken met een goedje om het waterdicht te maken?

Alvast bedankt voor jullie reacties.
 

Houtenpoot

  • #2
Ik zou wel even controleren of je geen huis zwam hebt. Als dit namelijk er in zit )kan ook in beton gaan zitten) kan je met een paar jaar weer opnieuw. deze zwam vreet alles namelijk op, lees hier link verwijderd - mod over.
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #3
Goh, en hier onder een andere naam en ook voor de lak uit je andere topic? Doorzichtig hoor :roll:

(en dan snel je onderschrift weghalen :prima: )
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #4
Het is inderdaad niet de bedoeling om hier op Klusidee producten te promoten. En zeker niet onder twee namen van één IP adres. Lees even de forum regels.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu