Schoorsteen maken

Dewaddenkruiser

  • #1
Hallo allemaal ik ben er achter gekomen,dat je heel goedkoop een schoorsteen kan bouwen.Maar ik begrijp dat je op het forum uit moet kjken wat je zegt.ONdanks dat iedereen zegt dat het duur is,maar metselen is het beste en als je het bekijkt het goedkoopste ook de verzekering geeft dit als beste niks met vergunningen je mag dat zomaar doen en niks met dit moet zo en mag niet en dat mag wel je moet hier wel even over nadenken ik zeg verder dat bij mij de inbouwkachel met convectie uistekend bevalt.Ik zeg maar je moet wel lekker droog hout gebruiken ik heb ook al met bruinkool gestookt en prima .Dus ik wacht weer af wat ze nou weer te versmoesen hebben .Het is nou 23 graden dus ik kan wel wat warmte kwijt de groeten
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #2
Voor het Beste Idee Van Nederland 2010 ben je te laat. Volgend jaar ?. :wink:
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Er is niets mis met een gemetselde schoorsteen maar het echte metselwerk zoals vroeger gebeurt vrijwel niet meer bij schoorstenen.
Ook hier zijn de ontwikkelingen niet stil blijven staan. :wink:
 

GDelea

Specialist Schoorstenen - Houtkachels
  • #4
En tegenwoordig is tijd geld ,tenzij je het zelf doet.,een dw kanaal met aansluiten van een kachel kan meestal in een dag,soms zelfs met omkokering. ook kan je niet altijd het gewicht kwijt van een gemetseld kanaal.
 

Sjaan Smit

  • #5
Maar wat is nou de vraag van onze TS?? Ik snap niks van dit soort ''losse'' mededelingen...
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #6
Ik denk dat het belangrijker is dat TS het begrijpt. :wink:
Dat vraag ik me af ?
 

Sjaan Smit

  • #7
Hoho Jan,nu word jij de vragensteller.... :wink:
 

Dewaddenkruiser

  • #8
Hallo Sjaan en Jan ik propagandeer alleen dat we helemaal niet van dw pijp afhankelijk zijn het wordt toch van de gekke dat ons alleen maar moeten houden aan de opgefokte matriaalen van de kachelboeren Die weten wel van wanten het gaat er mij om dat ik doe het zelvers attent maak op andere alternatieve. En dat is goed goedkoop en daar zijn we allemaal mee gebaat dus dit zal wel weer niet in het straatje vallen van het forum maar we zij hier om te klussen en het liefst zo goedkoop mogelijk .Ik denk dat als ik ik iets aan de medemens kan vertellen of laten zien dat dit klusidee alleen maar ten goede komt met vr gr
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #9
Daar heb je helemaal gelijk in, maar leg je idee en je antwoorden iets minder !!!!!!!! uit en val niet zo aan dan zal je best meer begrip krijgen. :wink: Toch.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu