Remeha Isense temperatuur issue

Ribruijn

  • #1
Is iemand bekend met onderstaande probleempje? Isense ingesteld op een bepaalde temperatuur, zeg 19 graden. Kamertemperatuur is lager, dan de ketel slaat aan. Kamertemperatuur loopt op, echter de Isense blijft maar een vaste temperatuur meten. Andere thermometer ernaast: deze geeft inmiddels 20,5 graden aan. Isense maar van de muur gehaald en weer teruggeplaatst. Geeft nu opeens wel 20,5 graden aan.
Erg vervelend, het lijkt wel of de temperatuurmeting blijft hangen, of pas een prikkel krijgt als ik deze van de muur afhaal. Nota bene: dit is niet altijd het geval, maar soms valt het me dat hij maar blijft doorstoken terwijl de temperatuur allang is gehaald (en de display dus inderdaad niet de juiste kamertemperatuur weergeeft).
 

Arie1

Specialist Verwarming
  • #3
Had dit ook, kwam koude lucht uit de doos achter de thermostaat. Dit komt door de buis vanaf de koude zolder waar de ketel hangt.

Isolatie in de doos gedrukt achter de thermostaat en gat van de buis waar kabe uitkomt dicht gemaakt. En een plaatje achter de thermostaat gemonteerd welke isoleert tussen thermostaat en muur. Betreft overigens een muur welke niet aan buiten grenst hier.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu