Welke schroeven heb ik nodig?

Tiho

  • #41
Boor lekker 60 diep duw de 40 plug erin en gebruik dan de 70 houtdraadbout/houtfret. Er zit een stootrand aan de plug dus hij gaat er niet te diep in en als de fret iets verder gaat maakt niks uit.

Gebruik wat je nu hebt en klaar.
 

Robin4

  • #42
Is het niet zo dat bij de 10mm dikte pluggen die houtfret zoals je hem noemt makkelijker erin te draaien is dan bij de 8mm.. Of zit daar geen verschil in bij monteren? Aangezien mij lijkt dat die houtfret dikker zijn dan normaal gebruikte schroeven. (en misschien beter 10mm dike pluggen kan gebruiken?)

@Tiho, alvast bedankt voor het bovenste advies.

11.png


Aangezien je volgens het afbeelding je voor 6mm schroef. ook 10mm pluggen zou kunnen gebruiken.
 

Tiho

  • #43
Zou kunnen idd, maar de 8 mm kan ook prima en zit beter vast. Stop met twijfelen en ga klussen zou ik zeggen, want mijn 1e reactie was nog voor mijn vakantie die al afgelopen is een paar dagen.
 

Robin4

  • #44
Oke bedankt dan weet ik genoeg.

Ga z.s.m kijken voor die duopluggen.

Iedereen bedankt voor hun bijdrage. Hier kan ik wel mee verder.
 

StucDennis

Specialist Stukadoor Werkzaamheden
  • #45
In plaats van een eeuwenlange twijfel over welke plug welke schroeven wel dop niet dopje. Had ik al lang panlatten/raamwerk op de muur met slagplugen 8x80 en bevestiging aan plafond multiplex tegen aan van vloer tot plafond schroeven verzinken evt plamuren schilderen.
 

Robin4

  • #46
Bedankt voor jou idee, maar het gaat hier om een berging met een enkele bakstenen wand van 95mm dik. Niet een of andere doe het zelf loods met hele dikke muren..

Om zo`n raamwerk te maken was eerder ook een van mijn ideeen.. Maar zo schroeven aan de muur lijkt me toch wel sneller te gaan. Had ook al een idee om een soort van frame te maken van aluminium profielen.. Maar dat duurt nog veel langer.. En helaas heeft niet iedereen zo`n technisch inzicht als de meeste mensen hier..
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #47
Maar iedereen heeft hier zijn technisch inzicht al zo'n beetje getoond. De meeste binnenmuren zijn zo dik en daar wordt wel meer aan vast gemaakt. Je ben al vanaf oktober vorig jaar hiermee bezig. Hang dat ding toch op.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu