Combi vloerverwarmingtypes

Lieveke78

  • #1
Wij willen graag vloerverwarming maar ons huis bestaat uit een geisoleerd betonvloer met een uitbouw gestort op zand. Om dit ongeisoleerde deel op te vangen had ik bedacht dat ik wellicht de vloerverwarming in het huis kan laten infrezen en de uitbouw van tevoren een stuk kan uitfrezen zodat deze lager komt en dan hier geisoleerde noppenplaten onder. Is dit een doenbaar/handig plan of zijn er verstandiger ideeën? Vloerverwarming Door laten lopen in een ongeisoleerde vloer lijkt me niet handig.
Bedankt voor de tips.

Groetjes Désirée
 

Degooyer

Specialist Vloerverwarming
  • #2
Op zich heb je er al goed over nagedacht maar, ik zou niet adviseren om meerdere verschillende methoden om vloerverwarming aan te leggen te combineren in één ruimte. Dat verschil ga je gegarandeerd voelen: het ene systeem werkt anders dan het andere systeem.
Je zou om alles op één hoogte te houden ook kunnen denken aan een droogbouwsysteem (wat al enige isolatie in zich heeft)

Vergis je ook niet in de prijs voor het laten uitfrezen van de bestaande ongeïsoleerde vloer in de uitbouw. En als je noppenplaten gaat toepassen, zou daar overheen toch ook nog iets moeten komen. Zal al met al ook geen voordelige oplossing zijn.
 

Lieveke78

  • #3
Mag ik u oprecht danken voor uw reactie? Dit systeem kende ik niet. De aanleg van 2 typen en eventuele verschillen waren wij ook al bang voor. Nogmaals bedankt!
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu