Isoleren carport

Riebur

  • #1
Wie kan mij helpen met een advies over isoleren. Gaat om een open carport, drie zijden openg en daarboven een steengaas plafond. Daarboven een ruimte van ca. 30 cm , daarboven een betonvloer van de slaapkamer.
In de holle tussenruimte bevinden zich enige pvc rioleringen.

Contact gehad met een isolatie adviseur met mijn voorstel deze ruimte met spouwmuur isolatie op te vullen. Hij durft dit niet aan, vanwege dauw in niet te bereiken plaatsen. Carport is gesitueerd op het oosten, dus best wel koud.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #2
Vreemd, de materialen die onder de betonvloer liggen of worden aangebracht zijn meer dampopen dan de betonvloer. Daardoor kan er geen vocht ophopen.
Heeft het met het vullen te maken horizontaal is misschien lastiger dan verticaal. Hij heeft het over niet te bereiken plaatsen. Kunnen of mogen er voldoende vulopeningen worden gemaakt.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Met thermoparels zou het moeten kunnen, die worden in de ruimte geblazen met een beetje lijm zodat ze aan elkaar blijven plakken.
Alle hoeken kunnen worden bereikt en eventueel worden er kleine gaten van ongeveer 20 mm geboord die weer weggewerkt kunnen worden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu