Zelfklevend behang over latex

Christa4

  • #1
Hallo,

Wij hebben een prachtig zelfklevend behang op het oog voor onze slaapkamer.
Er staat echter in de omschrijving dat dit behang niet op een muur met latexverf kan worden geplakt. Hieronder plak ik de volledige omschrijving van het materiaal.
Onze vraag is: Weet iemand hoe we een muur waarop muurverf (latex) zit kunnen voorbehandelen zodat dit behang wel zou kunnen blijven plakken?

"Dit behang is zelfklevend waardoor er geen behanglijm nodig is. De behangen zijn gecreëerd met de nieuwste, ecologische HP techniek. De organische latexinkt is veilig, geurloos en volkomen schadevrij voor de menselijke gezondheid. Daarnaast is het ook nog milieuvriendelijk en gecertificeerd voor vuurbestendigheid. Ook het bevestigingsmateriaal is vrij van enige vorm van fluoride en phtalaten. Je kunt het verwijderen en opplakken zonder dat er lelijke lijmresten achterblijven op het muur en het materiaal. Belangrijk om te weten is dat het zelfklevende behang alleen geschikt is voor gladde en gelijke ondergronden en muren. Het klevende gedeelte van het behang werkt niet op eDit behang is zelfklevend waardoor er geen behanglijm nodig is. De behangen zijn gecreëerd met de nieuwste, ecologische HP techniek. De organische latexinkt is veilig, geurloos en volkomen schadevrij voor de menselijke gezondheid. Daarnaast is het ook nog milieuvriendelijk en gecertificeerd voor vuurbestendigheid. Ook het bevestigingsmateriaal is vrij van enige vorm van fluoride en phtalaten. Je kunt het verwijderen en opplakken zonder dat er lelijke lijmresten achterblijven op het muur en het materiaal. Belangrijk om te weten is dat het zelfklevende behang alleen geschikt is voor gladde en gelijke ondergronden en muren. Het klevende gedeelte van het behang werkt niet op een muur met een latexverf ondergrond" (van de website van homedeco)
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu