Kokens
- #1
Hallo,
ik heb een nieuw oventje aangeschaft van Turkse oorsprong en het merk lijkt geen officieel importkanaal te hebben in Europa zo te zien.
nou mistte er een boutje in één vd geleiders (voor de roosters/bakplaten) en toen ik in dat gat scheen met een zaklamp zag ik een aardedraadje ervoor zitten.
Voordat ik een boutje in dat gat wilde draaien, wilde ik eerst kijken hoe dat aardedraadje nou liep dus ik heb hem opengemaakt.
Nou blijkt dat een los aardedraadje te zijn met een kabelschoentje met oogje die wat in het luchtledige hangt te niksen.
Andere aardedraden zijn aangesloten met normale kabel-schuifschoentjes op de verwarmingsspiralen en deze lijkt misschien contact te moeten maken met de wand van de oven?
Zou het kunnen zijn dat deze op het niet gemonteerde boutje zou moeten?
En zo niet, waar doet men zoal een kabelschoentje met oog op in een oven?
Ik zie nergens een punt waar een logische lege plek voor dat ding zou kunnen zijn.
Iemand idee? ik ben alles behalve technisch.
beetje onduidelijk misschien:
ik heb een nieuw oventje aangeschaft van Turkse oorsprong en het merk lijkt geen officieel importkanaal te hebben in Europa zo te zien.
nou mistte er een boutje in één vd geleiders (voor de roosters/bakplaten) en toen ik in dat gat scheen met een zaklamp zag ik een aardedraadje ervoor zitten.
Voordat ik een boutje in dat gat wilde draaien, wilde ik eerst kijken hoe dat aardedraadje nou liep dus ik heb hem opengemaakt.
Nou blijkt dat een los aardedraadje te zijn met een kabelschoentje met oogje die wat in het luchtledige hangt te niksen.
Andere aardedraden zijn aangesloten met normale kabel-schuifschoentjes op de verwarmingsspiralen en deze lijkt misschien contact te moeten maken met de wand van de oven?
Zou het kunnen zijn dat deze op het niet gemonteerde boutje zou moeten?
En zo niet, waar doet men zoal een kabelschoentje met oog op in een oven?
Ik zie nergens een punt waar een logische lege plek voor dat ding zou kunnen zijn.
Iemand idee? ik ben alles behalve technisch.
beetje onduidelijk misschien: