Oplossing douche in bad, vloer nat

Marieke89

  • #1


Ik heb met wat hulp mijn eigen badkamer in elkaar gezet. De muren hier lopen scheef wat resulteert tot een dunne en iets dikker tegelrand naast het bad. Zwager heeft se badombouw getegeld. Nu liggen de tegels echter lager als het bad. Erger nog ze lopen af dus na het douche is mijn vloer helemaal nat. Wie heeft voor mij een makkelijke oplossing om te fixen?
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
De tegels opnieuw leggen, en dan net iets boven het bad.
Of een tegeltje er boven op lijmen.

En een badscherm houd ook veel water tegen.
 

Marieke89

  • #3
Ik heb een douchegordijn ipv een badscherm (in de trant van er was veel meer mis met het huis dan bij aankoop leek en geld is op).
Mocht er een tegel bovenop komen, moeten dan eerst de kitranden weggesneden worden?

En heb je nog wellicht een tip voor het kitten? Ik wil dat de kitrand aan de achterkant van het bad opnieuw gedaan wordt en die hobbelt zoveel dat er overal water in blijft staan. Komt ook omdat aan de achterkant er ook nogal ruimte is tussen de muur en bad (fijn muren schuin lopende muren)
 

Marcn88

  • #4
U had beter voor het tegelen de muren waterpas kunnen maken doormiddel van aanrapen, nu ga je aan symptoom bestrijding doen door er een extra tegel bij op te plakken
de kitnaad wel eerst verwijderen en onderliggende tegel opruwen/ontvetten
 

Marieke89

  • #5
Het is een woning die gebouw is met schuin lopende muren. Deze muren waterpas zetten kost mij enorm veel ruimte die dan wegvalt dus dat waa sowieso geen optie
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #6
Er was laatst iemand met een schuin bad die z'n muren recht heeft gemaakt. Misschien kunnen jullie van bad ruilen? :mrgreen:
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu