Onderdelen inbouwreservoir Plieger Basic

Rogerg

  • #1
Hallo,

Enkele jaren geleden heb ik een inbouwreservoir aangeschaft van het merk Plieger, type Basic. Recent heb ik dit echter pas geplaatst. Na plaatsing ging ik op zoek naar een geschikt bedieningspaneel. Bij Praxis waar het inbouwreservoir is aangeschaft direct nul op het rekest. Onderdelen van de type I uitvoering van dit reservoir (de oudere uitvoering) zijn al jaren niet meer verkrijgbaar. Bij navraag bij Plieger volgde eenzelfde teleurstellende bericht.

Naast het feit dat het bedieningspaneel niet meer verkrijgbaar is heb ik ook sterk het idee dat het inbouwreservoir niet compleet geleverd is, dat er onderdelen ontbreken. De bijgevoegde beschrijvende tekening is zeer onduidelijk wat dat betreft. Het reeds aangeschafte bedieningspaneel van waarschijnlijk de uitvoering II is met geen mogelijkheid te monteren. Een geheel ander principe.

Heeft iemand enig idee of er toch nog ergens onderdelen verkrijgbaar zijn en weet iemand of er naast bevestigingsmaterialen verder nog onderdelen tbv het bedieningspaneel in de verpakking hadden behoren te zitten?

Misschien heeft iemand advies of een oplossing.

Hier een link naar een eerder bericht met foto van het betreffende inbouwreservoir. https://www.klusidee.nl/Forum/topic/inbouwreservoir-wc-lekt.30073/
Alvast hartelijk bedankt.

Vriendelijke groeten,

Roger
 

Xr8

  • #2
Dat is nou hetzelfde waar wij vaak tegen aan lopen, het kost een stuk minder dan de gerenomeerde merken maar als je er wat mee hebt dan is het jammer dan.

Mijn advies, neem een frame van een gerenomeerd merk. Wil je dan wat besparen neem dan een goedkope pot, drukker en zitting. Pot en zitting zijn altijd makkelijk te vervangen daar dit vrij standaard is. Van de gerenomeerde merken zijn in de regel onderdelen makkelijk te verkrijgen. Zowel voor drukker als voor het binnenwerk.

Succes.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #3
Een tip

laats vroeg ook een naar een bedienings paneel en na veel zoeken had ik op een belgische site iets gevonden die persoon is verder daar gaan in formeren en heeft een bouwmarkt gevonden die dat nog leverde

dus kijk op een belgische internet site je hebt het merk en type even google
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu