Naden in vinylvloer

Eloque

  • #1
Wij hebben een vloer laten leggen, of eigenlijk we hebben 3 vloeren laten leggen. Door het hele huis. Op zolder zeil, op de 1ste verdieping en begane grond PVC tegels.

Echter, diegene die het heeft gelegd heeft zich, laten we beleefd zijn, verkeken op de klus. Het is niet goed gelegd. Dat heeft de leverancier ook geconstateerd en die heeft een andere stoffeerder gestuurd om op te nemen wat er gedaan moet worden om een en ander te herstellen. Geen probleem, fouten worden gemaakt, dat is niet erg als ze maar hersteld worden.

Het enige waar nu nog enige onduidelijkheid is, zijn de naden. Zijn die nu wel of niet in orde. Wij hebben het gevoel dat ze dat niet zijn, maar willen ook niet uitsluiten dat we na al het gedoe wat we hebben gehad niet helemaal neutraal meer kijken. Op sommige punten zijn de naden best denk we, maar op andere punten kunnen we er met gemak een speelkaart insteken. Vooral van de naden op de kopse kanten hebben we het idee dat die teveel wijken. Ik heb wat foto's bijgedaan, wat vindt men hier? Wel of niet in orde?




 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #2
We beoordelen hier geen uitbesteed werk.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu