Nieuw onderwerp Reageren
Forum-op-orde


Geregistreerd op
10-2-2005
Berichten: 167
Forum-op-orde op 26 Oktober 2005, 12:58   Moderators en site-admins van dit forum
Moderators
Moderators zijn bevoegd in voorkomend geval een bericht te wijzigen, een onderwerp te sluiten, of te verwijderen in situaties in berichten zoals:

- Reclame of te commerciŽle links;
- Beledigende opmerkingen aan andere forumleden of grof taalgebruik;
- Vraag om merk- of bedrijfsgerichte adviezen;
- Negatieve uitingen over bepaalde merken;
- Uit de hand lopende discussies;
- Enzovoort.

De moderators kunnen dat naar eigen inzicht doen.
Over een eventuele ingreep kan niet gediscussieerd worden.
Niet op het forum en niet via Privť Berichten (PB's). PB's die naar aanleiding van het (niet) sluiten of wijzigen van een topic worden gestuurd aan een moderator, hoeven niet beantwoord te worden.

Indien een forumlid vindt, dat een discussie uit de hand loopt, kan hij een verzoek tot sluiten als bericht bij die discussie plaatsen, dus niet per PB. De moderator zal dan naar eigen inzicht bepalen of het onderwerp wel of niet gesloten wordt. Ook daarover kan niet gediscussieerd worden.

Daarnaast kunnen moderators onderwerpen verplaatsen, indien deze niet in de juiste rubriek staan, een bericht toevoegen aan een reeds bestaand onderwerp, indien dat bericht een vervolg daarop vormt, de vormgeving van het bericht aanpassen indien nodig, enzovoort.

Alle moderators hebben alle mogelijkheden in alle rubrieken, en zullen dan ook in voorkomend geval daar gebruik van maken. Daarnaast nemen moderators elkaar tijdens vakantie en afwezigheid waar, zonder dat daarvan expliciet melding wordt gemaakt.

Moderators van Klusidee zijn:

Jan
Frank
IJkenhoutSite-admins
Naast moderators zijn er ook een of meerdere Site-admins. Deze hebben om te beginnen dezelfde mogelijkheden als moderators, maar daarnaast diepgaandere bevoegdheden.

Ze kunnen indien gewenst wijzigingen aanbrengen in de instellingen en mogelijkheden van forumleden, zoals forumnaam, toegangsmogelijkheden, PB rechten, enzovoort.

Site admin van Klusidee is:
Klusidee Ralf


Klusidee Ralf is tevens beheerder van het niet-forum gedeelte van Klusidee.nl en eventuele contactpersoon voor het aanvragen van advertentie-plaatsing aldaar.

Klusservice Klusidee
Klusservice Klusidee

Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen


Naar boven
Nieuw onderwerp Reageren
Pagina 1 van 1