ketel HR Blauwe engel brommend geluid

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hallo Ben,

Een probleem met de ketel HR Blauwe engel. We moeten nu bijna iedere dag bijvullen, met niet al te veel water maar druk is wel te laag. Na bijvullen maakt de ketel een brommend geluid.Tijdens bijvullen lijkt het net alsof er een tegendruk ontstaat, zodat er niet meer water bijgevuld kan worden. Verder geen lekkage te vinden.

Alvast dank voor je antwoord
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
jacques,ben bang dat je expansievat lek is,kijk eens naar je overstortventiel,of hij water eruit gooit,en als je bijgevuld hebt,loopt je druk dan niet op als je gaat stoken!!van 2 naar 3.5b?
check ff,

gr.Ben
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Als ik heb bijgevuld, dan loopt de druk direct op, overstort ventiel loopt iets water uit en expansievat is zeer recent vernieuwd.


Herstel....... uit het ontluchtingsventiel bovernop de ketel komt een klein beetje water
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
jacques,expansie vat vernieuwen,en gelijk je automatische ontluchter,had hij het niet bij de ontluchter eruit gegooid,had het wel bij het overstortventiel gedaan,normaal is bij je overstort!!!

gr.Ben
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Ben, Blijkt dat de warmtewisselaar van deze ketel kapot is. Is dit een dure grap en is dat rendabel voor een ketel van 11-12 jaar?
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
jacques,is een duur onderdeel.zou dat geld voor reparatie in een nieuwe ketel investeren,zeker als je ketel 12jaar oud is.gr.]Ben
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu