Hoe vuil is deze Miele T4221 wasdroger?

Eherle

  • #1
Ik heb een probleem met onze Miele T4221C wasdroger. De clixon is voor de derde maal defect. De tweede clixon heb ik er een jaar geleden ingezet, de derde clixon (die nu weer kapot) heb ik er nog geen maand geleden ingezet. In ander draadje ben ik al op zoek naar de oorzaak van dit probleem, zie Clixon Miele T4221C wasdroger voor 2e maal defect

Echter, bij het openmaken van de droger zie ik aardig wat stof zitten. Nu heb ik gelezen op dit forum dat dat wel eens tot problemen kan leiden, maar ik weet niet of deze hoeveelheid stof problematisch is of niet.

Ik heb daarom even een paar foto´s gemaakt (zie onder). Wat is de mening van de experts van dit forum? Is dit een normale hoeveelheid stof, die geen problemen zou moeten geven? Of is deze machine buitengewoon stoffig en leidt dat tot mijn clixon-problemen (te warme lucht naar ik begrijp)?

Graag jullie mening en advies.





 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Lijkt mij niet uitzonderlijk stoffig, maar er is niets op tegen om hem preventief te reinigen.
 

Eherle

  • #3
Gedaan. Kan ik dit stof in ieder geval uitsluiten als oorzaak van mijn clixon-probleem.

Dankje, headhunter.
 

Konniekip

  • #4
Deze stof zegt niet zoveel. het gaat om de stof in de luchtkanalen van de machine zelf. Die kan wel degelijk een oorzaak zijn van een kapotte clixon als thermische beveiliging tegen oververhitting. Het beste demonteer je de machine helemaal, alles met de stofzuiger leegzuigen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu