Gipsblokkenmuur

Willykl

  • #1
Hallo,een vraag,ik moet van een gipsblokken wand 2 cm afhalen,dwz,van de dikte,vanaf de vloer tot aan het plafond,deze is ongeveer 8 cm dik,en moet 6 cm worden,en het gaat dan om een breedte van 75 cm,dit in verband met het plaatsen van een (bestaand)
keukenblok,boven en onder,deze is 1,5 cm te lang,en kan moeilijk ingekort worden, ikzelf dacht om groeven van 2 cm diep met een hand cirkelzaag in te zagen,van vloer tot plafond, en in de breedte óók om de 2 cm,en dan voorzichtig de gedeelten weg kappen,het gaat "maar"om 75 cm breedte,of heeft iemand een andere optie? BVD!
 

Rola

Algemeen Bouwkundig Specialist
  • #2
Kastje smaller maken, wand dunner maken wordt geen succes.
 

Willykl

  • #3
Bedankt voor je reactie,maar smaller maken is nogal bewerkelijk, omdat het een hoek keuken is,ik moet namelijk óók het linker gedeelte,om de hoek,inkorten,want dat is ook te lang,dus dat wordt 3 zijden inkorten,2x onder keukenblok, en 1x boven keukenblok.
 

Helpmnkoelkastisstuk

  • #4
Ik zou het gewoon proberen. Als het niet lukt haal je de muur weg en zet je er een dunnere muur neer. Ik snap het trouwens niet, op de foto zie ik een keuken die al gemonteerd is. Bedoel je dat dit weg moet en komt er nieuw voor in de plaats?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
@Helpmnkoelkastisstuk,
Het lijkt me verstandig dat u niet steeds op een ouder topic reageert, TS zal zijn vraag als voldoende beantwoordt zien of geen vragen meer hebben, het heeft geen zin op dit soort topics te reageren.
 

Helpmnkoelkastisstuk

  • #6
Oké excuus, ik dacht dat deze recent genoeg was om nog even op te reageren. Ik vond het wel een interessante casus. Ik zal voortaan in ieder geval alleen heel recente topics beantwoorden.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu