Druk verlies van 2 bar per maand CV installatie!

Steven079

  • #1
Beste experts,

Ik heb sinds 1 jaar druk verlies vanuit de cv installatie 2 bar per maand alleen als ik stook in de winter, zomers geen last!

Betreft Remeha avanta ketel ,1 jaar geleden heb ik alle radiatoren laten vervangen met Rehau flexibele leidingen en pers koppeling , deze in de vloer laten leggen. Deze komen met pers verbindingen met rvs omhoog uit de vloer daarna naar de radiatoren. De installateur garandeert mij 100.000% lek vrij hier ga ik vanuit. Verder heb ik de cv installateur laten komen om de cv ketel te laten checken, hier heeft hij geen lek kunnen vinden ook de warmte wisselaar is gecheckt d.m.v. ph waarde en verdere lekkage in de ketel zijn uitgesloten. Preventief zijn de automatische ontluchter, expansie vat,overstort vervangen. Hierna blijven de klachten aan houden.

Sinds gister heb ik deze koppeling gevonden waarbij een druppel aan hing, ik had de cv net aanstaan, dus het moment van koud naar warm(uitzetten). Dit is een verbinding van een oude staal cv leiding naar een nieuwe, ik vraag me af of hierbij een anbo ring is gebruikt......of de standaard ring in deze koppeling.......

Kan dit lek een druk verlies van 1,5 tot 2 bar per maand veroorzaken? wat zou het anders kunnen zijn?

 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Dat zou best kunnen, voor drukverlies is niet veel water nodig.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu