Defecte Marynen CMK-945e

Konink

  • #1
Ik heb onlangs van een bekende een wasdroger gekregen met de mededeling, jij bent handig, hij doet het niet, als je hem kan repareren mag je hem houden.
challenge accepted.
enkel doet de droger in kwestie helemaal niks....
dus foutcodes uitlezen viel al af.
na openen trof ik een warboel aan vooral roze draden aan, maar nergens een los contact. er komt stroom binnen maar kan niet vinden waar die blijft. de printplaat lijkt geen 12v te ontvangen om zelf te kunnen functioneren.

heeft iemand een idee waar ik nog naar kan zoeken, de schakelaars functioneren, de relais ook alledrie, de motor meet nog prima door, de verwarmingselementen ook nog.

Alvast hartelijk bedankt
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Deurschakelaar is ook goed ?
 

Konink

  • #3
Deurschakelaar mechanisme uit elkaar gehaald, niks mee aan de hand, schakelaar ook nog goed. Bij mijn miele waschmachine was dit inderdaad het euvel toen die dienst weigerde.
 

Konink

  • #4
Niemand hier die ervaring heeft met spookdrogers?
ik sta op het punt om de hele boel naar de stort te brengen of een andere klusser blij te maken met reserveonderdelen, maar dat doet toch een beetje pijn in het klussershart.
 

Geldrop

Specialist Witgoed
  • #5
Stroomdraad komt binnen op een condensator voert deze de stroom door naar de print indien dit niet het geval is vermoed ik de microprocessor op de print deze is niet te vervangen enkel door het plaatsen van een nieuwe print
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu