Clickparket leggen op vloerbedekking?

Johan64

  • #1
Weet iemand of het mogelijk (verstandig) is om een clickparketvloer over bestaande vloerbedekking te leggen? Het gaat hier om een slaapkamer.

Ik zou graag adviezen ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Johan
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Dit probleem is als een zeer interessante discussie een paar maanden terug op een andere klussite aan de orde geweest. Ik heb het toen op de voet gevolgd.

Ja - nee - ja - nee, zelfs ruzie, lelijke woorden

Neem maar van mij aan dat de slotsom was: niet doen, haal die oude vloerbedekking er uit, en zorg voor een fatsoenlijke ondergrond.

Je hebt in elk geval geen enkele garantie op je laminaat!
 

Marnix

  • #3
Geen aanvulling op bovenstaande reactie maar gewoon de bevestiging dat je inderdaad beter uit kunt gaan van het advies van Kees.

Ik ken het bewuste topic waar hij aan refereert en het is een verhitte maar uiteindelijk nuttige discussie geweest dus doe je voordeel.

Off topic maar ik vroeg mij af of je in Noorwegen ook laminaat koopt bij die Zweedse winkel, waar 80% van de winkelende vrouwen zwanger schijnt te zijn. :mrgreen: :mrgreen:
 

Willem.S

Specialist Hout/Bouw
  • #4
Misschien off topic,
Maar wij (m'n vrouw en ik) hebben altijd hetzelfde idee over die zaak.

Als wij iemand zwanger zien zijn, zeggen wij ook altijd: 'naar **** geweest".

willem.
:roll:
 

Marnix

  • #5
Sorry voor het off topic zijn............ :oops:
Ik moet zeggen dat ik die opmerking ook niet zelf heb verzonnen maar wellicht van jou ooit op een ander forum ben tegengekomen. Is me altijd bij blijven staan gezien het humoristische maar ware karakter.

Relevant voor de topicstarter:
Koop het laminaat niet zo zeer voor de garantie. Ook al zou het kunnen op vloerbedekkig, de kans op statische lading is groter en het plaatsen van een geschikte ondervloer zijn echt de kosten niet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu