Bosch wasmachine oranje lampje

A

Anonymous

Gast
  • #1
Mijn Bosch toplader is ca. 10 jaar oud. Hij wast wel, maar voor hij centrifugeert gaat er een oranje lampje branden, bij een cirkeltje met een pijltje erin. En hij centrifugeert dan niet meer. Ik heb de pomp er al uit gehaald en er een en ander uitgehaald. Wat betekent het lampje/tekentje en hoe kan ik dat verhelpen zodat ik de machine weer kan gebruiken?
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
In de meeste gevallen betekent zo'n lampje op dat moment dat de pomt of de afvoerleiding verstopt zit. De pomp heb je al gecontroleerd, dus wellicht zit er iets (een muntstuk?) in de slang, of in de afvoer van kuip naar pomp. Je hebt blijkbaar de gebruiksaanwijzing niet meer want achterin staat altijd een opsomming welke storing waardoor komt.

Gebruiksaanwijzing kun je hier aanvragen, kost niets.

Kom je er niet uit dan is dit nog een mogelijkheid: Technische Info- en advieslijn: Directe informatie door gespecialiseerde Bosch-monteurs.

Bel (0900) 430 12 34 (EUR 0,80 per minuut) op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Als bovengenoemde tips je niet verder helpen, kun je wellicht aan de volgende zaken denken, ik heb nl. net ervaring met hetzelfde probleem (andere machine, zie iets lager in het forum, Zanussi wasmachine):

1. Koolborstels vervangen ?
2. Voorloopcondensator vervangen ?

Succes !
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu