Bomen en bos in inductieland

Rijnberg

  • #1
Wij willen een inductieplaat aanschaffen. hebben een kookgroep laten installeren en nu internet op, winkel in en uit maar ik kom er niet helemaal uit.
Het lijkt mij dat dezelfde eigenschappen door verschillende merken onder andere fantasie namen worden aangeprezen en dat een aantal eigenschappen inherent zijn aan inductie.
Mag ik over dat laatste een vraag stellen? Voor zover mijn technische kennis reikt zijn kreten als panherkenning en pangrootteherkenning inherent aan inductie. Immers een spoel doet niets als er geen pan opstaat en een grote spoel doet ook niet volledig mee met een kleine pan.
Of is er verschil in 'niets doen' en toch stroom verbruiken?

Ik vraag niet naar een merk ofzo.
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Panzone herkenning daarin tegen is als de juiste bediening automatisch wordt ingeschakeld.
Pangrootteherkenning van belang bij bv een wokzone met dubbele spoel , bij een grotere pandiameter wordt automatisch de grote spoel ook geactiveerd en hoeft er niet een extra bedieningsactie worden verricht zoals bij een keramische kookplaat.

Panherkenning heeft iedere inuctiekookplaat.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu