Bestaande afvoer toilet naar riolering te laag

Wika

  • #1
Ongeveer 2 maanden geledenben ik begonnen met mijn toilet te verbouwen. het slopen ging fantastisch alleen de opbouw wat minder :cry: .
Het volgende is nu aan de hand ik had hiervoor een normaal toilet nu heb ik dat vervangen voor een hangend toilet. Nu zit er standaard een achter uitgang in mijn toilet. Nu is mijn toilet hokje niet zo groot dus het frame moet zo dicht mogelijk tegen de muur geplaatst worden. Nu heb ik volgende probleem dat de riolering afvoer zo'n 8 cm te laag uit de muur komt om het hangende toilet op een enigsinds normale hoogte op te hangen. Nu bestaan er verbindingsstukken die het zo'n 4,5 cm op kunnen hoge en een soort Buizen die 12 cm verschil kunnen bewerkstelligen en van die flexibele. die flexibele nemen te veel plaats in beslag dus die kunnen wij niet toe passen. 4,5 cm is toch echt te weinig. Dus hebben wij het 12 cm stuk geplaatst en een rubber stuk buis met knelbanden om een afvoer te creeeren die water dicht is waar wij al heel blij mee waren dat dat gelukt was. :D

Alleen nu zijn wij zo'n 1,5 maand verder en zit het toilet al verstopt wij vermoeden dat het verhogingsstuk van 12 cm het probleem vormd dit is namelijk midden in rechthoekig :? . Weet iemand anders misschien een oplossing om de afvoer met minimaal 8 cm te verhogen wat maximaal 15 cm in beslag neemt van uitgang toilet tot de afvoer buis.
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
En waar loopt de afvoer naar toe achter de muur?
Je zou hem achter de muur even opnieuw aan moeten leggen.

Want met die verloopstukken werkt zo niet, zoals je al gemerkt hebt

Misschien even een foto plaatsen van de situatie.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu