Wasmachine (samsung sensorquick 1400) lekt en maakt kabaal.

Thomassmits

  • #1
Gisteren is de wasmachine bij ons op de flat kapot gegaan. We hadden al een week of 2 last van het feit dat jij tijdens het centrifugeren erg veel kabaal maakt en op lagere toeren soms wild heen en weer schudde. Ongeveer een week gelede begon hij ook licht te lekken. Toen gisteren een huisgenoot de was wou doen liep de wasmachine wel vol maar hij wou niet leeglopen(hij kreeg ook een error op het scherm). Na het filter te checken trof hij een 50 cent munt aan in het filter. De wasmachine loopt nu weer via de afvoer leeg maar lekt nu erger dan ooit. 1 wasbeurt betekend dat de vloer blank staat. Het kabaal is nog steeds niet weg en als je aan de trommel draait hoor je een knarsend geluid alsof er zand tussen de lagers zitten.

De wasmachine is nu een jaar oud en het zou zonde zijn om hem nu al te moeten vervangen. De vraag is: is hij te repareren of is het gewoon beter om een nieuwe aan te schaffen?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
U hebt twee jaar garantie op de machine, bel de leverancier om het in orde te laten maken.
 

Thomassmits

  • #3
Probleem is dat hij mee is genomen door een huisgenoot en wij verder geen flauw idee hebben van de oorsprong van de wasmachine. We vermoeden dat hij een jaar oud is, maar hij spreekt nauwelijks nederlands of engels en hij heeft hem gekregen van de mensen waar hij tijdelijk woonde voordat hij bij ons op de afdeling kwam wonen vorige zomer. Aankoopbon is ook al lang en breed verdwenen. Bedank voor het reageren, ik zal morgen eens kijken of ik wat meer info kan opduiken
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu