Vloerverwarmingsunit instellingen

Mathijs_

  • #1
Hallo allemaal,

Sinds kort woon ik in een nieuwbouwwoning (stadsverwarming) met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de overige verdiepingen.
Nu wil ik graag de vloerwarmingsunit doorgronden, en zou daarom graag een aantal dingen willen weten.



Ik zie hier 2 thermostaatkranen op zitten: 1 op de aanvoer en 1 op de retour. Waarom is dit en hoe moet dit ingesteld worden?

De pomp is een Grundfos UPM3 Hybrid met erg veel standen er op. Ik kan nergens vinden welke stand ik moet gebruiken en wat de verschillen er tussen zijn. Is er soort van automatische stand?

Is het verstandig om een pompschakelaar aan te schaffen of heeft deze pomp zelf de intelligentie om zichzelf in en uit te schakelen en is dat dus helemaal niet nodig?

Ook zijn tijdens het stuken van mijn muren de radiotoren verwijderd. Ik ben benieuwd of dit invloed gaat hebben op de werking van de CV. Is daar wat zinnigs over te zeggen?

Overigens heb ik ook al contact opgenomen met de installateur die mij binnenkort een uitleg gaat geven, maar ben benieuwd naar jullie reacties.
 

Screech

Specialist Verwarming
  • #2
Denk dat u geduldig moet wachten op de installateur. Die kent de instellingen die nodig zijn voor uw specifieke installatie.
Daarnaast doen wij geen uitspraken die tegen de installateur gebruikt kunnen worden.

Zie forum regels.
 

Degooyer

Specialist Vloerverwarming
  • #3
Google even de handleiding van deze verdeler op internet (WTH) dan krijg je alle gewenste informatie
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu